Uw dermatoloog Dr Mestdagh

Dermatoloog dr Mestdagh studeerde in 1989 af aan de UZ Gent als dermatologe, waarna ze gedurende 25 jaar heel wat ervaring als dermatoloog heeft opgebouwd., zowel op vlak van de medische dermatologie als esthetische dermatologie

Omdat dermatologie als wetenschap niet stilstaat, besteedt Dr Mestdagh veel aandacht aan bijscholingen. Deze bijscholingen volgt ze nationaal en internationaal, afhankelijk van waar ze de meest moderne inzichten in de dermatologie kan meenemen om te gebruiken in de praktijk. Zo volgt dermatoloog Dr Mestdagh bijvoorbeeld het EADV, JDP, Nederlandstalige bijscholing.

Niet alleen op vlak van de medische dermatologie die zich richt op huidaandoeningen, maar ook op het vlak van de esthetishe dermatologie baseert Dr Mestdagh zich op de allernieuwste technieken en inzichten. De meeste moderne lasers, of andere technieken worden gehanteerd om u het beste te geven op vlak van huidverjonging of huidverbetering.

Ook in haar keuze van apparatuur laat dermatoloog Dr Mestdagh niets aan het toeval over. U kan genieten van een uitgebreid gamma aan apparatuur die geselecteerd werden na grondig wetenschappelijk onderzoek. Het doel blijft steeds in alle zachtheid de meest optimale dermatologische resultaten kunnen bereiken!

Onze expertise voor uw huid!

Medische dermatologie

Dr Mestdagh specialiseert zich in medische dermatologie. Dit is de tak in de dermatologie die zich buigt over verschillende huidaandoeningen. Een correcte diagnose en behandeling worden opgestart met als doel de huidaandoening te genezen of indien dit onmogelijk is (bv psoriasis) de symptomen drastisch te verminderen. In haar behandelingen heeft u steeds inspraak. Zo wordt er samen gewerkt naar een behandeling die aangepast is aan u als patiënt.

Lees hier meer!

esthetische dermatologie

Esthetische dermatologie richt zich op het mooier maken van de huid. Niet alleen omwille van huidveroudering, maar ook ten gevolge van een huidaandoening of letsel (bv operatie). De technieken die gebruikt worden zijn niet-invasief. Dwz dat Dr Mestdagh geen chirurgische ingrepen hanteert. Dit geeft heel wat voordelen omtrent het herstel, en de hersteltijd. Bovendien zijn dermatologische, esthetische ingrepen zeer doeltreffend met een zichtbaar resultaat. Contacteer dus zeker Dr Mestdagh om meer informatie in te winnen rond de verschillende mogelijkheden.

Lees hier meer!

Opleidingen en specialisaties

  • Geneeskunde specialisatie dermatologie UZ Gent (afgestudeerd 1989)
  • Laser technieken: cutera platform
  • Nationale en Internationale bijscholingen algemene dermatologie
  • Nationale en Internationale bijscholingen esthetische dermatologie (bv. Anti-aging congres Paris)
  • Microneedling (Amieamed)
  • Continue bijscholing

Ons team staat klaar voor u!

Dr Mestdagh Martine
Dr Mestdagh Martine
Dermatoloog
093488094
Marleen De Cock
Marleen De Cock
Verpleegster

Dr Mestdagh werkt sinds 27 jaar als dermatoloog. Als dermatoloog  is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse diagnose, behandeling en opvolging van haar patiënten.

Dermatoloog Dr Mestdagh laat zich in haar praktijk  bijstaan door haar verpleegster AMarleen De Cock. Marleen kan met haar 17 jaar ervaring als dermatologisch verpleegster u de nodige zorg geven die u verdient. Bovendien heeft ze zich gespecialiseerd in de dermatologie aan de hand van heel wat bijscholingen. Hierdoor kan zij met de nodige deskundigheid Dr Mestdagh bijstaan door het toedienen van zeer deskundige verpleegkundige zorgen. Steeds staat ze onder supervisie van uw dermatoloog Dr Mestdagh.

Onze sterktes om een uitstekende dermatologie op maat te kunnen bieden!

Uw dermatoloog Dr Mestdagh behandelt in alle zachtheid, omdat ze een zachte aanpak belangrijk vindt waarin respect voor de patiënt voorop staat. U voelt zich begrepen en gerespecteerd, omdat u meegenomen wordt en inspraak krijgt in de aanpak van de behandeling. In samenspraak wordt er een bepaalde behandeling opgestart op basis van de deskundigheid van dermatoloog Dr Mestdagh en uw eigen behoeften. Dr Mestdagh neemt voldoende tijd om naar u te luisteren, maar ook om de voorgestelde behandeling duidelijk te doorlopen. Dermatoloog Dr Mestdagh en verpleegster Marleen De Cock  staan samen klaar om u bij te staan met de nodige informatie en de beste zorgen.

Bovendien reflecteert haar zachte aanpak ook in de technieken die ze hanteert om uw huid de beste en meest zachte zorgen te geven. Dr Mestdagh gaat mee in de meest moderne wetenschappelijke ontwikkelingen, en houdt daarin steeds oog voor u als patiënt.

U, als patiënt, staat centraal bij dermatoloog Dr Mestdagh. Geen harde aanpak, maar een aanpak die gebaseerd is op vertrouwen en vriendelijkheid. Een houding waarmee Dr Mestdagh als dermatoloog 100% zich inzet om er voor haar patiënten te zijn!

Concreet betekent dit dat uw dermatoloog dr Mestdagh voldoende tijd inbouwt om naar uw verhaal te luisteren, maar ook om de hele procedure van een behandeling grondig te doorlopen. Zijn er vragen, dan kan u deze in alle rust stellen.

In de eerste plaats gaat het om een samenwenwerking tussen dermatoloog Dr Mestdagh en u, omdat ook u een stem mag hebben. Samen worden de mogelijkheden doorlopen, samen wordt er beslist welke aanpak de beste is. Uiteraard steeds vanuit de deskundigheid van dermatoloog Dr Mestdagh, maar nooit zonder inspraak van u!

Dermatologie is zoals elke wetenschap steeds veranderend, vernieuwend. U mmag erop vertrouwen dat Dr Mestdagh u de meest up-to-date kennis en tecnhieken aanbiedt. U mag u verzekerd weten van een moderne dermatologie, met de meest recente wetenschappelijke kennis, zodat u kan genieten van de beste behandeling met de meest optimale technieken.

Dr. Mestdagh
H. Hartlaan 11
9160 Lokeren
09 348 80 94

Onze missie

Dermatologie in al zijn facetten, voor jong en oud.

Contacteer ons